Snabba dagar

Jag befinner mig hos mina kära farföräldrar just nu, där jag redan tillbringat två nätter. 
Det har varit två dagar som bara flugit förbi här uppe, och snart, om någon timme är det dax att åka igen. Dessa dagar började med ett restaurangbesök tillsammans med Madde, vi åt jättegod mat och fantastisk efterrätt. Sedan åkte vi hem till henne och pratade massor, det var en mysig och välbehövlig kväll och plötsligt var det dax att traska den korta biten hem till farmor och farfar. 
För att få in så mycket som möjligt så bestämde jag träningsträff med en kompis igår morse. Vi sprang det varv man oftast springer här, som jag inte gjort sedan i våras och jag lär erkänna att jag saknat det lite. Sedan tränade vi även styrka ett tag. Det var en jätterolig stund.

Gjorde mig klar för dagen ordentligt efter träningen och hoppade in i bilen för att få skjuts till en riktigt saknad vän. Vi hade en riktig mysdag och tog massor av kort, åt frukt på silverfat och pratade om allt som hänt sedan vi sågs sist. Skrattade i massor gjorde vi också. En välbehövlig dag som gick på tok för fort, men går tiden snabbt så är det inte så långt tills vi ses igen. 

Nu är det snart tid för att kliva upp ur en av de skönaste sängarna som finns, den jag alltid sover i här och göra mig klar. Frukost ska ätas och vi ska packa ihop innan vi åker för att flytta in i en större lägenhet. Farmor och farfar följer med som flytthjälp och stannar en natt, myys. 
I helgen ska jag också träna, plugga och  även mormor och morfar kommer ner och jag ska packa inför vardagen igen som börjar efter lovet. Det blir en härlig helg och sedan åker jag till Hallsberg igen. Det har varit lite konstigt att inte vara där på en vecka, men snart får jag åka tillbaka. Först ska jag inreda mitt nya rum och mysa med min fina familj i allt flyttkaos. 

Hoppas ni har det bra, puss! 


Happy

Tågen går, stormen är över, jag är glad men väldigt trött. Bättre kan det inte bli just nu, jag är äntligen påväg.

Det är dock lite för tidigt, lite för mörkt ute och alla runt om ser lite för trötta ut. Men vad gör det? Något annat kan man inte begära klockan halv 7 en morgon i oktober. Jag menar inte att gnälla, det har jag ingenting för. Jag har valt detta själv och det ångrar jag verkligen inte, jag har väntat sedan i juli så jag kände att det var dax nu.
Strax ska vi byta tåg och sedan är det inte långt kvar till mormor och morfar som möter upp, å så jag längtar! 
Måndag

I morgon är det tisdag, den dag då jag ska åka. Men det är oväder och tåg blir inställda, som gjort för kaos. Men wish me luck snälla, jag hoppas det fungerar. Det ska funka och jag ska ta mig dit helt enkelt, något alternativ finns inte för nu har jag längtat efter det här i månader. 

Idag har jag tränat, packat kartonger inför torsdagen och lagat mat två gånger. Pluggat har jag också gjort och aktat mig för regnet därute. 
Provat mina orienteringsskor som mamma så snällt köpte åt mig igår 
för första gången, tack mamma!
Testade också det nya utegymet som byggts upp i parken där vi bor, det började ösregna, jag trotsade regnet och körde vidare innan jag insåg att jag skulle bli dyngsur. Så efter ett tag sprang jag hem igen i regnet. Hade även min lillebror med, men han cyklade så han var snabb och slapp bli så blöt. 

Igår tävlade jag ju också, sista riktiga för säsongen och jag åkte dit för att ta det som en träning och ta det lugnt. Det gick bra mycket bättre än förväntat men min bom på en halvminut kostade mig segern. Riktigt roligt var det, härlig terräng och bäst resultat på länge, tråkigt att det kommer i slutet på säsongen bara. Men det är bara att träna i vinter och komma igen i vår!