Höstlov

Lovet har börjat, hur skönt är inte det? Ett litet brake i all hets innan vi spurtar mot jul. Mina planer är spikade och jag är påväg till Jämtland just nu. Veckan ska tillbringas i mormor och morfars stuga. Jag ska vila upp mig, plugga och träna. Samtidigt är schemat fullspäckat, vi ska upp på fjället, möjligtvis åka till Åre. Vi får se vart det leder. 
Ha ett toppenlov nu, och en toppenvecka ni som inte har lov. 


Halloween

Igår hade vi halloweenkväll på Olgy. Vi åt läskig mat, eller så kallade maskar och blått slem. Varje kök hade sedan lagat en varsin efterrätt som vi högg in på. Vi hade gjort söta spindlar som inte alls var läskiga. Kvällen avslutades med lite lekar, skojskoj! Älgdrev

Igår kämpade vi väl och det var ett gäng trötta hjältar som anlände åter till elevhemmet igår kväll! Det var nämligen dax för det årliga älgdrevet. Dagen började före 6.00 då bussen åkte från Hallsberg. Den tog oss ut i skogen där vi blev avsläppta. Reglerna var lätta, följ kompassen, skrik din siffra, håll koll på dina närmaste siffror och släpp INTE förbi någon älg. Så fina i våra lysande västar gick vi på rad och skrek för livet och drevade älgarna. Vi lyckades ibland, ibland inte. 16 älgar lyckades man se, men att skjuta alla var svårt.  

Lovisa var min trogna drevvän dagen igenom, ropade jag 16 fick jag ett troget 17 till svar. Att vi sedan lyckades komma ur drevet sista gången vi gick behöver inte nämnas, mossen var blöt och vi kom inte över. Då bestämde vi oss för att det var tillåtet att gå runt. 

Alla kämpade väl och höll glöden uppe, även om 5e och sista drevet var tungt. Tack för en fin dag Olgy! Min trogna grannsiffra