Hemma

Jag är nu hemma över helgen, och inatt var det väldigt skönt att få sova ut! Inga bilar på vägen utanför som började åka klockan 6 och inga tåg som har gnissel i bromsarna hörde jag, men jag kommer nog att vänja mig med det också. 
 
Det verkar bli en lugn helg här hemma, skönt att slappna av nån dag och bara ta det lugnt, dock måste jag plugga endå. Igår när jag kom hem bjöds det på hemmagjorda pizzor, det var fantastiskt gott och det finns även kvar till dagens lunch! Det är också meningen att jag ska tävla i morgon, jag känner ingenting av halsen längre men jag är lite hostig och så, så vi får se hur min söndag kommer se ut. 
 
Igår hade också spexfotokatalogen kommit hem till mig (bättre sent än aldrig) där finns alla klasser som slutade nian i kommunen inklusive min gamla klass, å vilka minnen som dök upp i mitt huvud! Även om jag har det riktigt bra nu så saknar jag många av våra stunder tillsammans!
 
Fast nu ska jag sluta babbla och göra mig klar för dagen och se vad som ska hittas på idag, förutom att plugga då.
pusss! 
 
 
 
 
 
 


Pannkakor

Eftersom jag inte fick träna idag och hade sällskap av Agnes under tiden som de andra tränade så kom vi på den briljanta idén att steka pannkakor till alla andra ettor inklusive oss själva. 
Det var rätt kaos i början och strax innan vi skulle börja upptäckte vi att vi inte köpt mjöl och att vi hade för lite sylt. Flera pannkakor blev också mos eller brända men när vi kommit igång och fått hjälp av de som tränat så blev det allt en riktigt lyckad pannkaksfest! Det tog dock lite tid att steka runt 40 pannkakor, leta elvisp och sedan vispa grädden, men vi hade väldigt kul och allt var väldigt gott! 
 


28 Augusti

Jag har lyckats få ont i halsen. Det var verkligen bland det sämsta som kunde hända. Det blev alltså ingen sprint för mig idag och jag sitter här med apelsin och te och försöker få bort det onda medan alla andra är ute och springer sprint eller tränar på annat sätt.
Det känns lite (mycket) surt och tråkigt, men jag kände redan efter igår att detta skulle hända. Dock blev jag glad när jag vaknade i morse och kände mig ganska pigg, sedan kom det smygande under dagen.. Samtidigt får jag väll se det lite positivt, jag hinner plugga lite och göra de läxor vi har, nu sitter jag med en jobbig engelskahistoria som egentligen är ganska kul. Även om träning är tusen gånger roligare så behövs detta också.
Tänkte väll bara gnälla av mig lite, även om det egentligen inte alls ät någon katastrof.
Nu har det tagit mig ett lång tag att skriva detta, ungefär exakt två och en halv timme, lite för lång tid helt enkelt. Jag har dock hunnit till ICA och lite annat under den tiden.
 
Jag tänkte också att ni skulle få höra lite om Agnes Tipsar, från den människan kan man alltså få jordens bästa tips. Dagens tips var att dricka óboy med sugrör, då får man upp den lilla sista chokladpölen i botten, den kan man verkligen inte missa! Biter du på sugröret lite grann blir det också lite extra gott, det var dagens ord från Agnes!
 
Äsch, nu ska jag plugga biologi och svara på lite najsiga frågor, dock inte ensam längre eftersom det var ett tag sedan jag gick till ica och mötte upp de som simmat.
Puss & Kram