Söndag

Idag är det söndag igen, ännu en helg har gått och jag väntar på tåget igen. Det har varit en bra helg, den gick dock lite för fort men det gör inte så mycket. Jag har sovit 23 timmar totalt, välbehövligt. Vi har ätit god mat, tagit det lugnt och så har vi tjuvstartat julen. Idag har vi tagit fram julpyntet och jag har fått med mig det jag vill ha också. Vi bakade även papparkakor under förmiddagen och det var som vanligt degen som var godast. 

Jag tränade också idag, utforskade staden som jag inte bott i så länge ytterligare och sprang upp på två kullar med massa fin och öppen skog. Utsikten på topparna var fantastisk och man ser över hela staden, hem och ännu längre bort. Det var nog det roligaste och mysigaste passet med mest motivation av mina egna pass jag nånsin tränat när jag tränat själv. Sedan tränade jag styrka vid vårat utegym fram  tills det kom en ambulanshelikopter och landade precis bredvid, då kunde jag inte koncentrera mig längre och sprang hem. 

Sedan har jag packat och tagit det lugnt, det har egentligen inte hänt så mycket den här helgen. Det har varit en välbehövlig hemmamysa helg och nu känner jag mig utvilad och taggad inför veckan. 22 November

Igår hade vi på olgy SM-fest. Det är en fest som avslut på säsongen efter att alla SM tävlingar varit. Alla klär ut sig och årets tema var att klä ut sig till något som börjar på samma bokstav som sitt eget förnamn. Man fick inte välja själv utan 3orna fixade det. Jag var utklädd till Julius Ceasar, annorlunda men ändå rolig utklädnad. Det blev inte så mycket sömn inatt då som ni kanske förstår så trött är bara mitt förnamn just nu, men det gör inte så mycket.
Det var en riktigt rolig och lyckad kväll, så det var värt att vara extra trött idag. Jag får ju sova inatt istället. 

Igår snöade det också under dagen, och kollar man i kalendern så visar den 22 november idag. Det är sjukt vad fort tiden går. Nyss var det sommar och snart är det vinter, hösten har bara susat förbi. Samtidigt ska det bli väldigt mysigt att börja julpynta, julbaka och köpa julklappar, men det känns som att tiden gått för fort för att det redan ska bli vinter. Nästa helg stannar vi och går på bio och julbakar, vilket ska bli jättemysigt. Så då kanske jag får in julkänslan och så kanske jag börjar förstå att det faktiskt är vinter snart.

Nu väntar kladdkakemys med familjen och så får vi se hur länge jag orkar innan jag går och lägger mig. 


Ha en bra helg! 
Torsdag

Tänkte bara kika in här och säga hej medan jag väntar på att de som har spanska ska sluta. 
Den här veckan har börjat bra, men med lite för mycket att göra. Vi har tränat, styrka, intervaller & orientering. Vi hade mysmåndag med tacos så har vi även haft fotbollskväll med chips. Igår spelade vi tjejer fotboll också. Det var mest på kul och jag som inte är speciellt bra på fotboll, eller brukar tycka att det är speciellt kul tyckte faktiskt att det var jätteroligt. 

Nu ska vi gå och äta, massor av kramar!