Tomt

Här inne var det väldigt tråkigt, japp. Anledningen är att det inte finns så mycket att skriva om alls. Jag jobbar, hoppas att det ska bli onsdag helst nu och så försöker jag skicka min förkylning till andra sidan universum. 

I helgen var vi i alla fall i Örebro och tittade på tävling. Det var min lillebror som körde radiostyrd bil i regnet. Blött, kallt och lerigt men väldigt mysig sammanfattar jag helgen som. Inga bilder togs tråkigt nog. 

Hoppas ni har det bra i det "fina" sommarvädret, och tack för att ni ändå kikar in här fast jag inte är speciellt närvarande! 


Solnedgång

Efter en lång dag, envisa barn, träning i form av backintervaller och så lite regn på det, så får jag avsluta dagen med att bevittna, för mig, sommarens första solnedgång. Inga fula moln som täcker solen och jag hoppas att de håller sig borta litegrann. För vad är en sommar om det är samma temperatur som på min födelsedag i februari? Ingen sommar alls helt enkelt. Nu hoppas jag på att den visar sig från sin bättre sida framöver. Ungefär som ikväll. 

Söndag igen

Dagarna rullar förbi, söndag igen fast det nyss var söndag. Hur hände det?

Dagen har bjudit på en shoppingrunda för mig och mor min. Jag provade mest, köpte (fick) en ny regnjacka men var mest med som smakråd. Dagens tumme ner var när vi var klara och skulle  fika något mer matigt, och allt är slut! Besviken nummer ett åkte vi hem och gjorde korvmacka och soppa istället. 

Dagen bjöd också på träning, en runda i skogen på en karta jag inte varit på förut här strax utanför stan. Det var en riktigt rolig bana, med en stor fjäril, lagom kupering och fint väder. Precis perfekt träningspass, så som det ska vara. Dock är jag sned och belastar fel, mitt vänstra underben mår inte så bra av det och snart är det nog dax att boka tid och rätta till mig igen. Det är inte första gången, men det är inte så roligt när smärtan smyger sig på. Jag får se det positivt, jag vet vad det är och det är lätt att rätta till det hela. 

Nu är det dax för mig att fixa inför morgondagen, jobb väntar med de små liven. Jag njuter av det, barn är så härliga. Så nu är det bara att ta vara på de två sista veckorna. 

Ha det grymt!