Lång-SM osv

I helgen var det lång SM. Jag hade inga mål eller krav utan skulle bara ta mig runt. Öronen har inte mått så bra och jag kände mig inte helt okej. Så jag tog mig runt kvalet i lugn takt och hade ingen bra dag. I finalen gjorde jag mitt bästa och joggade runt, orienteringen fungerade men det gick inte fort. 

Jag vet inte hur det känns inför helgens medel-SM. Men jag ska göra mitt bästa och hoppas på lite mer kraft i kroppen. Hoppashoppas på att sjukan har lämnat mig ordentligt nu. 

Nu är jag iaf hemma igen efter en kortvecka. Vi har bara haft tre dagar i skolan och skolfoto både med orienteringen och klassen. Annars har det inte hänt så mycket. Lite träning, men inte i den mängd och intensitet jag hade planerat. Nu väntar plugg och packning i morgon och sedan en helg full med orientering, precis vad jag tycker om!

Foto: Ebba Ekman 

Måste säga att detta är världens skönaste gäng! 


En dag i skogen

Igår hade vi vandring med klassen, det var mycket trevligt och mysigt. Vi gick från skolan, började med lite diskgolf och vanlig golf innan vi började traska. Sedan lagade vi vår egen mat ute i skogen, diskuterade lite frågor och tränade på lite mindfullness under vägens gång. Min grupp fick uppgiften att ta hand om elden och det gav många tårar från svidande ögon av röken. Men maten blev god och dagen var lyckad. 
Nyttnyttnytt

Helgen har varit kort, för lite tid och för mycket tänkande. Samtidigt har den också varit väldigt trevlig. I lördags en dag i köket på banan och sedan en tur till tuna park där jag blev ägare till tre par skor, jeans och jordens skönaste mjukisbyxor. De sistnämnda passar perfekt att mysa runt i både hemma och på olgy. Idag har jag övningskört och tagit det easypeasy. 

Nu är det back to Hallsberg och tåget rullar. Hoppas det rullar hela vägen, det ryktas nämligen om tågkaos. Håll tummarna! 


Det tredje paret skor är svarta och gjorde sig inte så bra på bild. Men de är varma och ska värma mina fötter i vinter.