Skåne 2014

Oringen 2014 går i Skåne och där befinner jag mig just nu. Dagens första etapp var en flopp och jag har nog aldrig varit mer besviken på mig själv. Men det är bara att vända tankarna på ett bra sätt, det är ju trots allt fyra dagar kvar. 

Vädret är dock på topp och solen värmet till och med lite för mycket. Jag och Sophie cyklade till havet igår kväll och idag är det elitsprint som vi ska se inne i Kristianstad. 

Järbo

Jag befinner mig Järbo, hos farmor och farfar för att vara exakt. Här rullar dagarna på och bilderna här nedan beskriver nästa exakt vad som händer. Förutom det har vi hälsat på hos min faster, träffat kusinerna och lilla Moa. Jag har och ska träffa gamla kompisar under dessa dagar också. Det ska bli riktigt roligt! 

Sen har jag ju inte lämnat träningen hemma heller, den rullar också på nu efter dagisförkylningen som jag fick. Igår följde jag med Janne till myren och sprang masstart i den blöta mossen. Det var roligt, jobbigt men givande. Det gällde att vara envis för att inte ge upp, att börja gå var riktigt lockande ibland. Nu är det laddning till oringen som gäller! 

Men veckan är inte slut än, mycket är kvar som ska göras, som i morgon då jag ska träffa Alicia, äntligen! 
 


Myyyys!

Idag har jag vinkat av min favorit vid tåget. Nu är det ett tag tills vi ses igen. Veckan har verkligen varit fantastisk och vi avslutade igår med mys i solnedgången på en liten klippavsats i skogen. Idag började vi med att sova länge och sedan äta på restaurang där vi även testade friterad banan. Kanske inte jättemumsigt, men det funkade faktiskt!