April

Det var ett tag sedan nu. Mycket har hänt och livet rullar på. Tävlingssäsongen har dragit igång och vädret har varit fantastiskt där tävlingarna varit. Det har gått väldigt blandat, ibland bra, ibland åt skogen ordentligt och ibland bättre. Det går lite upp och ned. Men jag njuter av att det är igång, träffa så många som jag inte sett sedan i höstas och även ha det så kul med alla på olgy ute tävlingarna också! 

I helgen som var åkte vi till norra Skåne och tävlade. Det var min första resa med klubben och vi bodde så fint! Vi sov på loftet i en sommarstuga vid havet. Frukosten åts ute och vi grillade två kvällar på rad. Det var riktigt trevligt och jag hade väldigt roliga dagar. Orienteringen gick rätt bra en dag och solen sken så fint och värmde så skönt! 

Den här veckan är kort, vi har skrivit ett engelskanationella då även brandlarmet gick och vi fick springa ut. I själva verket hade en potatiskonare kokat över lite för mycket. Annars har vi grillat och spelat fotboll, alla på olgy samlades igår kväll och så grillade vi och sedan kördes en match på fotbollsplanen. Mitt lag vann, även om jag inte tillförde någonting alls egentligen. Men vi hade riktigt roligt och trevligt! 

Fotograf: ELIN 

I morgon är det dax att åka hem en sväng, ladda om och sedan åka vidare. Ha det gott! 


PÅSK 2014

Påsken hittills har bjudit på massor av godis, väldigt fint väder och en stafett som inte gick som väntat. Men jag har haft trevligt och skrattat mycket. Började med amerikanska pannkakor och nyttigheten denna helg är på noll. 

Idag har jag haft en härligt dag med mormor och morfar och bara tagit det lugnt, gått en promenad och njutit av solen. Jag och mamma har också hunnit med en tur i spåret, lugnt och mysigt och som sagt så har jag tryckt i mig en hel del godis. Nu är min mage sprickfärdig och jag ångrar att jag inte hejdade mig lite, men är det påsk så är det! 

Hoppas ni har haft en fantastisk påskafton! 


Njuter av lovet

Här utnyttjar jag lovet till fullo för just det ett lov är, vila. Jag har dock öppnat pluggböckerna och mer lär jag öppna dem innan lovet är slut eftersom jag missat så mycket när vi var i Turkiet och då jag var sjuk. Men det löser sig. 
Just idag har jag nästan bara varit hemma som resten av lovet, och så har tränat precis som de andra dagarna. Men jag och min bror tog oss en liten promenad på en och en halv timme innan lunch. Vi besteg lite "berg" som egentligen är några höjder inte långt från där vi bor och så tog vi en del kort efter vägen som vi gick. 
 
I morgon är det skärtorsdag och då börjar påskhelgen som jag också förknippar med godis, mums. På lördag kommer mormor och morfar och firar påskafton med oss och så ska det orienteras, en helg att se fram emot! 
 
Bjuder på lite bilder från dagen.