Kalas utan kras

Idag firade vi min 18-årsdag som infaller om 10 dagar och även pappas 45-årsdag om några veckor. Den närmsta släkten samlades för att äta god mat, fika och umgås hemma hos oss. Det var lite trångt, men finns det hjärterum så finns det stjärterum och vi hade en riktigt trevlig dag. Jag fick de skidor jag önskade mig och dagen blev bra trots oväder som gjorde det svårt att ta sig fram. 
 
Tack för idag!
 
 
 
 
 
 
 


TBT TURKIET

Om mindre än 40 dagar går planet som ska föra hela holgy till Frankrike för årets utlandsläger. Förra året gick resan som ni vet till Turkiet och här kommer en liten tillbakablick med både nya och redan visade bilder. Vi hoppas på en lika bra resa i år, vilket jag är säker på att det kommer bli. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Snöpuls

Bara för att snön kommer slutar man inte orientera, snöpuls är något som står på schemat för varje orienterare någon gång på vintern om man bor där snö finns. Här hos mig har snön äntligen lagt sig som ett täcke och idag passade jag på att både pulsa i den och åka skidor på den. Första passet var med mina kära klubbkompisar Bettan och Sophie. Vi flyttade lite kontroller och sprang i fint tempo, stannade också och tog lite kort. Finfint pass.