En stund i skogen

Om två veckor avgörs tiomila, en stafett som för damerna går på dagen och för herrarna under natten. Så igår hade vi en tiomilaträning tillsammans med ÖLOF för att få lite känsla inför stafetten. Jag sprang iväg före de andra eftersom jag inte kände mig speciellt pigg i kroppen uatn ville bara ta det lugnt. De andra startade i masstart för att få den äkta känslan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
g


Swedish League - Åmål

I helgen har jag befunnit mig i Åmål där årets två fösta deltävlingar av Swedish League gick av stapeln. Resan började med en ganska lång väntan i Örebro där jag även vaktade en söt liten (stor) hund innan jag blev upphämtad. Efter att bussens lysen sedan gått sönder kom vi äntligen fram runt 01:00 på natten till huset där vi skulle bo. Det låg väldigt fint vid vattnet och så bodde där även en katt som jag blev vän med.
 
Tävlingarnaunder helgen bjöd på tuffa och långa banor med riktigt mycket stigning. För min del började lördagen med att jag väggade på väg till 6e kontrollen, så resten av banan tog jag väldigt sakta med en lätt panikkänsla i kroppen. Med bättre förberedelser inför söndagen så gick jag i mål med ett stabilt lopp bakom mig som också betyder att jag åter tar mig upp i E1 till nästa deltävling. Slutet gott alltså! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ny kompis

Idag kom en ny liten vän till mig med posten, så nu är det inte längre bara mobilbilder som gäller. Äntligen kan även jag ta finare pics, som jag längtat!