Let´s go crazy

Sorry för det långa uppehållet. Det händer en del just nu, bland annat så har tävlingssäsongen smått dragit igång, på tisdag drar vi till Tjeckien för årets utlandsläger och så rullar livet med en del  planer som håller på att bli verklighet. 
 
Även om det inte är någon big deal att flytta hemifrån, (livets gång liksom) så känner jag mig både wild and crazy och lite rädd, men också förväntansfull just nu. Jag kommer att leva på samma sätt som mina år under gymnasiet, men på något sätt blir det på riktigt nu, och så får jag göra det tillsammans med Filip! Jag kommer inte att bo på olgy med 29 andra personer, och inte heller hemma med mamma och pappa. Det känns som att ett annat kapitel börjar om bara några månader, närmare bestämt efter studenten. Det är just nu bara boende som saknas (men jag lever på tanken att det alltd löser sig). Jag berättar mer senare, nu är det dax att ta tag i dagen! 
 
 
 
 


Vasaloppsspåret

Idag har jag och Filip glidit runt i Vasaloppsspåret. Vi började i Mångsbodarna, åkte till Smågan och sedan tillbaka. Det var såå mysigt och väldigt roligt också, även om jag blev ordentligt trött på slutet. Som tur var fanns det corny på ica som fick tillbaka mig till verkligheten efter att jag väggat på med nån kilometer kvar. Det bästa var att vi kunde åka i bredd och prata, så vi slapp skrika till varandra! Skidtorsdag

Som vanligt så går tiden otroligt snabbt när det är vardag, skola och holgyhäng blandat med träning. Med min stukade fot har jag hängt på gymmet och i badet under veckan, men idag fick jag äntligen åka med de andra, dock inte för att springa utan för att åka skidor! Det var skoj, solen sken och värmde, ett tag åkte jag till och med i endast t-shirt. Våren är verkligen på gång nu! 

Nu väntar torsdagskväll med mat och städning, och under morgondagen ska jag plugga, men framförallt packa då jag och Filip åker till Sälen i helgen. Jag har sett fram emot den här helgen i flera veckor, så det ska verkligen bli mer än skoj!