Myspys

I helgen som var följde Filip med mig hem, som ni redan vet. Vi tog några mysiga prommenader, åt glass på MC Donalds, spelade lite diskgolf och kollade på en parad. Det var nämligen pridefestival i stan och min lillebror var en av deltagarna i ledet tillsammand med sitt lag i amerikansk fotboll. Vi hade också eurovisionkväll med godismys och så planterade vi träd under söndagen.
 
 
 
 
 
 
 


En härlig helg

Nu går vi tillbaka lite i tiden, närmare sagt till förra helgen då jag var hemma hos mormor och morfar, och även tävlade litegrann i dalarna. Så mycket tävling blev det dock inte på grund av min förylning och sedan ett avbrutet lopp. Men jag är nöjd med den helgen ändå, och även om det är ett tag sedan nu så tänkte jag visa lite bilder från de dagarna ändå. Jag hängde nämligen med mina kusiner, och även min gammelfarmor. Det var riktigt mysigt och jag mår så bra i småbusarnas sällskap. 
 
 
 
 
 
 


Tomt och tyst

Här var det tomt och tyst ja, sorry för det. Anledningen är att vi haft en riktigt tuff vecka i skolan, med en stor inlämning och kursprov i matten. Inte är det slut för det heller, utan nästa vecka och veckan efter har vi ännu mer inlämningar och redovisningar innan vi går på sommarlov. 

Den här helgen följde Filip med mig hem, och på söndag är det dax för trädplantering med klubben. Så ska det också pluggas litegrann. 


Hoppas ni har det toppen!