28 Februari

Jag klarade mig bra före jul och även ett tag efter nyår, det gjorde jag. Sedan blev jag förkyld för en månad sedan igen. Tre veckor fick jag vara jag frisk, för nu har det slagit till igen. Det värsta är inte att vara förkyld, utan det värsta är de avbrott jag får i träningen, att jag aldrig får träna i ett normalt tempo med lika mycket träning varje vecka. Jag har så många avbrott nu att jag hela tiden får "starta lugnt" gång på gång och det är inte roligt. Jag är så trött på detta nu att jag bara vill skrika lite, kasta alla baciller i soptunnan och springa ett långpass.

Annars har jag inget att klaga på, skolan rullar på, veckan har varit bra och jag har egentligen inte så mycket att säga mer än att vi på olgy snart åker till Turkiet. Det ska bli riktigt roligt och spännande, med massa träning och härlig lägerkänsla!  Dock får jag vänta någon vecka till.

Hoppas ni har det bamsebra, kram! 


27 Februari

De senaste dagarna har egentligen inte så mycket hänt då jag är konstigt förkyld på något sätt och inte tränat. Men vi har firat Maria som blivit 17 år med tårta, presenter och filmkväll. Skolan har rullat på som vanligt och samma sak med läxor och dagarna i övrigt. Förutom min lilla förkylning då som hindrar mig från att göra det roligaste jag vet, att träna. 

Men några bilder från dessa dagar får avsluta detta inlägg. Marias tårta, mannagrynsgröten jag och Agnes åt och sedan nötkrämen vi smaskade på till ravenswood igår kväll. Här verkar det som att vi bara äter, det är inte sant, men sanningen är den att det är roligast att ta kort på maten eller det godaste. Ha det bäst! Vår Kossa

Efter många om och men är Arlakossan här hos oss på OLGY. Bättre sent än aldrig, eftersom den skulle varit här redan före jul. Men eftersom arla var så snälla att de skickade denna så fick vi tåla väntan. Namndebatten har dock pågått hela kvällen, och bland förslagen som skreks ut fanns Björne, Kolgy, Kalla, Plura, Kim, Rosa, och ja, listan kan göras lång. Men det sista blev JÖNS och vi får se om det står sig eller inte. Det finns en del olika åsikter. Den som lever får se. 
Nu ska jag sussa, godnatt!