Semlornas tid är här


Även om inte fettisdagen infaller än så har affärerna och fiken börjat fyllas av semlor! Så vi tog tillfället i akt och köpte varsin semla, min första för i år och Emmas femte (!) på två veckor. Det var mumsigt, och extra mumisigt eftersom vi var lediga hela dagen och kunde njuta till max av vår fikastund! IdrottsgalanIgår kväll sändes idrottsgalan på tv. Vi hade vår alldeles egen lilla gala i tv-rummet och njöt av alldeles för god marängsviss med kiwi och granatäpple. Vi höll tummarna för våra favoriter, åt lite till, skrattade och pratade om vartanat. Bättre kan man nog inte ha det, för kvällen var myyyys! 

The weekend - Part 2

I lördags eftermiddag lånade jag mormor och morfars bil, satte mig tillrätta med godis och musik innan jag började köra mot Rättvik. Även om jag var lite nervös för att köra så lång själv så gick bilresan väldigt bra! 

Väl framme mötte Alicia mig på parkeringen och snacket började direkt. Det fanns nämligen en hel del att ta igen, och det är så skönt att få prata av sig om allt som hänt sen sist. Eftersom det visst var pajens dag igår så blev jag bjuden på god paj innan vi drog oss mot Ica för att införskaffa kvällens mumsigheter. Kyckling, potatis &bea - vår paradrätt. Och så godis till efterrätt såklart! 

Kvällen fortsatte med film, snack, vi besteg Rättvik och kollade på den fina utsikten. Sen somnade vi gott fram tills klockan ringde 8:00, då var det dax för pannkansfrulle! Efter det började jag resan tillbaka till mormor och morfar. Timmarna hos Alicia var otroligt mysiga, så mycket värt!