SM

Jag befinner mig på medel-SM i Göteborg för tillfället. Hittills funkar det inte så bra för mig, jag har lyckats bli sjuk igen, även fast jag sovit som jag ska och inte börjat träna för tidigt sedan förra förkylningen, jag har dock varken ont i halsen eller feber vilket är skönt. Det är nästan en vecka sedan jag blev sjuk nu så det är i slutet och jag känner att det blir bättre och bättre. 
Jag sprang dock igår och gjorde ett katastroflopp, det gick inte alls, ingen kontroll var där jag var och allt såg likadant ut. Därför skulle jag ha sprungit D-final idag, men eftersom jag inte är friskast i stan så valde jag att hoppa över dagen och istället vara taggad inför stafetten i morgon. Jag tror det kommer bli riktigt roligt faktiskt! 
Idag då, eftersom jag inte sprang så tog jag sovmorgon, sedan följde jag med ut till tävlingen och där träffade jag på de från olgy. Vi satt och kollade och hejdade vid sista kontrollen på alla som sprang i mål. Blev rätt avundsjuk där ett tag eftersom det verkligen såg riktigt härligt, men jobbigt ut att springa, jag hade verkligen velat springa dagens bana men samtidigt var det rätt bra att vila känner jag. 
Sedan blev det rätt kallt och de andra åkte hem eller dit där de bor under helgen. Jag letade då på min klubb och vi inväntade prisutdelningen eftersom vi hade en kille som skulle upp på scenen och hämta pris innan vi fick åka till vandrarhemmet igen.
Nu väntar mat och det eviga pluggandet, har en bok som ska vara utlöst på tisdag, biologiprov och så matte som vanligt. 

Pusss 


Utsikten från vår hejarplats, sista kontrollen sitter vid den blå gubben som syns i buskarna. 


Tisdag

 
 
USM alltså, det är alltid en väldigt speciell och härlig stämning på den tävlingen. Man åker ju med sina distrikt och det är en speciell sammanhållning och massor av glädje. Tävlingen första dagen gjorde mig rätt besviken eftersom jag inte sprang så bra som jag ville. Kvällen samma dag när vi gick i ett stort led, alla distrikt på rad, och prisutdelningen och invigningen var väldigt härligt, det fick bort mina besvikna tankar. 
Nästa dag var det långdistans och det blev en betydligt roligare upplevelse även om jag inte alls är nöjd med början så gick slutet betydlig bättre. Kvällen bjöd på prisutdelning, god mat & disco innan det var dax att sova inför söndagens stafett.
USM bjöd helt enkelt på häftig och för mig ny, men brötig terräng. Jag träffade massor av saknat folk och jag hade det riktigt roligt med mitt distrikt som jag nu träffat för första gången på länge. Sedan bjöd tågresan hem på inställda tåg och ett besök i fel men ett trevligt distrikts buss. Nu är jag tillbaka i skolan och vardagen som jag flydde från en helg, men nu är det dax att ta tag i skolarbetet som jag halkat efter lite med. 
hoppas ni har det bra, puss! 
 


USM

Tåget har gått och jag är väldigt taggad! USM är en speciell känsla och nu ska jag verkligen njuta den här helgen, inte tänka för mycket utan bara ha det så bra jag bara kan! 
Jag ska möta upp mitt distrikt, som jag inte träffat på superlänge eftersom jag inte bor där längre, på tåget som de sitter på och sen börjar den riktiga resan! Min resa började dock redan i morse när Elin väckte mig, jag klev upp då som tur var och började packa, städa min veckostädning, diska, äta frukost och så göra mig själv klar. Sedan kollade jag en timme fel på klockan och trodde att jag bara hade 45 minuter på mig, blev bamsestressad eftersom jag fortfarande gick i pyjamas och innan jag kom på min felkollning hade jag hunnit städa toaletten. Så när jag var klar hade jag jättemycket tid på mig vilket var skönt eftersom jag då kunde kolla igenom allt lugnt en gång till. 
Jag har dock väldigt mycket saker med mig och folk kollar ganska konstigt när man går förbi, men det struntar jag i, jag behöver allt denna gång har jag bestämt mig för. 
 
Det lite konstiga är att inte åka med olgysarna som jag bott med i över en månad och haft så bamsekul med, så nu känns det lite underligt att sitta själv på tåget och sedan inte bo med dem. Men det ska samtidigt bli väldigt kul att få vara på USM sista gången med distriktet och få träffa alla för första gången på länge. 
 
Gaaaah, detta ska verkligen bli jättekul, träffa alla saknade folk och även skapa minnen med alla vänner och bara ha det bamsenajs!! 
 
Nu ska jag plugga matte, skänk mig gärna en hjälpande tanke så kanske det blir lite roligare.
puss!