Sommarplaner

Yes, det här inlägget ska handla om sommarplaner. Jag är väl medveten om att det är en evighet kvar och jag kan också erkänna att jag idag inte är supersugen på sommaren än. Det är så mycket som kommer att hända innan juni och så mycket att se fram emot innan vi slutar tvåan. På samma gång vill jag heller aldrig någonsin sluta på olgy just nu och även om jag är spänd på universitet och nyfiken på framtiden och att inte tillbringa dagarna i skolbänken så är Hallsberg just nu en trygg tillvaro och där blir jag gärna kvar ett långt tag till, vilket jag också kommer att vara. Dock är känslan av att tiden från ettan gått så fort och jag misstänker att det kommer att fortsätta gå fort vare sig jag vill det eller inte. Men nu var det sommarplaner jag skulle prata om och inga filosofiska tankar om hur fort eller sakta tiden går. 
 
Så vad är det då jag tänker mig att min sommar ska erbjuda? Såklart massor av sol, bad och glass och O-ringen som vanligt. Sedan har jag också lite andra planer som inte är spikade: 
 
- Hoppas på att få ett sommarjobb i några veckor!
 
- En roadtrip med tjejerna. 
 
- Tävlingar på olika ställen och kanske på någon helt ny plats!
 
- Åka till Gästrikland och träffa släkten samt hänga med fina vänner.
 
- Sist men inte minst, NJUTA av att det är sommar och ledighet!
 
Bjuder på lite sommarbilder!
 
 
 
 
 
 
 
 


Tävlingspremiär

Säsongen sattes igång idag, men lite onda hälsenor och två stora bommar tog jag mig runt årets första bana i tävlingssammanhang. Måsenstafetten är namnet på tävlingen som genomfördes i ösregn och näst intill minusgrader. Behöver jag nämna att tårna var isbitar? Det var nog en av de kallaste tävlingar som jag varit på, och även en av de blötare. Paraply var guld värt och extra sockor hade inte skadat. 


Jag måste säga att jag hade roligt, trevligt och det var trots regnet bra stämning och härligt att träffa klubben igen. Min bana mätte 6,0 km och jag började med att bomma ettan och tvåan i ren stress över att komma ifatt så många som möjligt, dumt! Sedan skärpte jag mig, (varför inte vara skärpt från början?) och resten av banan rullade på helt okej! Så i det stora hela är jag nöjd med dagen! 
 


Tåginlägg

Här kommer ett vanligt vardagsinlägg som inte alltid är allt för roligt. Det var ett tag sedan som jag valde att skriva ett sådant inlägg. Nu efter Frankrike och när jag äntligen kan springa igen kände jag att det kanske var dax för ett sådant här "sitter på tåget" standard inlägg. 

Så vad har veckan bjudit på? I träningsväg först då. Lite styrka för hela kroppen och en hel del armhävningar i olika former. Skogsintervaller och orientering samt ett trevligt långpass vattenlöpning med Jonna och så avslutade jag med vilofredag. Annars har olgylivet rullat på precis som vanligt med plugg, inlämningar och redovisningar samt det vanliga men ack så härlia och betydelsefulla hänget på kvällarna. 

Igår firade vi också Barbara med lite kladdkaka full med godis och grädde och sång. Hon fyller nämligen 18 på söndag och bara det är riktigt värt att fira, men att det är hennes enda födelsedag hos oss och i Sverige är värt att nämnas. 


Så nu sitter jag alltså på tåget hem och i morgon väntar högskoleprov innan jag tar lov på riktigt och även påbörjar tävlingssäsongen!