Time flies

Ohoj vad den här veckan flög iväg. Det blev tyvärr ändrade planer och jag sitter nu istället på tåget hemåt. En lugn helg väntar och så lite plugg på det. Om två veckor väntar nämligen kursprovet i matte och det är rätt mycket, så dax att ta tag i det ordentligt. 

Som jag sa så flög den här veckan förbi, rätt skönt på ett sätt, men samtidigt himla jobbigt när man vill ta vara på tiden ordentligt. Vi har i alla fall haft en riktigt rolig vecka, har jag sagt att vi är ett helt fantastiskt gäng eller? Igår drog vi fram julgranen och fixade lite julstämning, sjöng och hade det allmänt najs. Spontana kvällar när de är som bäst! 
Lovely


Jag och Marran tog oss till Ånnaboda today. Där var temperaturen lagom kall, snön vit och spåren väldigt fina. Andra skidpasset för den här vintern är avklarat och det var minst lika roligt och härligt som förra gången. Har jag sagt att jag älskar att åka skidor? Som jag njuter, och speciellt idag med toppenbra sällskap och en glatt humör. Dreamteam må jag säga! Kvällshäng när det är som bäst


Inte för att göra någon avis eller så, men kladdkakan var top notch, snacket så gött och stämningen fantastiskt mysig. Älskar dessa kvällar med mina fina holgysar! Det lyser verkligen upp i det fula vädret utanför fönstret.