Shoppashoppashoppa

Det bästa med helgen måste varit gårdagen, som jag har längtat efter i säkert en vecka. Jag tvingade nämligen med mig mamma till tuna park för att shoppa. Jag hittade en hel del och höll mig även inom min budget, så jag är nöjd! Skor och jeans var behovet, (och även en nätverksadapter) sen att annat också slank ner i påsarna gjorde inte så mycket, jag var även i behov av förnyelse! 

Dagen slutade dock med att jag skar mig i fingret när jag gjorde sallad. Kan inte minnas att jag skurit mig någon gång förut och känslan var så hemsk att jag för första gången i mitt liv svimmade. Så det avslutade min kväll igår, det värsta (bästa) är att såret snabbt slutade blöda och knappt syns längre, så jag känner mig lite mesig.. 

LÄGER ÄGER

 
För ungefär en vecka sen var vi iväg på lärakännaläger och även läger inför SM i Stockholm. Nu äntligen har jag haft tid att lägga in bilderna på datorn och därför tänkte jag ta och visa lite hur vi hade det. Kameran var dock inte uppe så mycket eftersom vi hade fullt upp med träningar, lekar, bad, massa snack och en hel del annat. Därför tog jag endast bilder under ett tillfälle, då vi alla tjejer tog en tripp till lekparken som fanns i närheten av där vi bodde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vi <3 skogen
En dag i skogen med dessa sköningar kan aldrig vara tråkig. Holgrisarna leverade som vanligt i toppar av träden, bland blåbärsrisen, på höjderna och såklart även vid grillen. Regnet kom inte förrän precis innan vi skulle åka hem, så det hade helt klart inte kunnat bli bättre.