Sneakpeak

Jag har hela tiden varit inne på att ha den klänningen som jag hade när jag slutade nian även på studenten. Jag började tveka lite och när jag provade den igår kväll så kändes det inte som rätt klänning för studenten. Så idag tog jag och mamma en tur till tuna park och jag hittade en klänning som jag verkligen känner mig fin i! Inför studenten saknas endast ett par skor, sen är jag redo! 

Future

Som ni vet så stundar studenten alldeles strax, om exakt 42 dagar. Idag gjorde jag klart den sista matten och i tisdags avslutade vi de nationella proven i svenska med att hålla ett argumenterande tal. Jag tänkte ta och berätta lite om vad som händer efter studenten. Många står som frågetecken och jag förstår verkligen att det inte är den bästa känslan att inte veta vad som kommer att hända. Hade jag inte vetat så hade jag troligtvis varit lite orolig sådär just nu. Jag vet inte till 100% exakt vad som händer, men jag har en plan och jag vet vart jag hamnar. 
 
Det är nämligen som så att både jag och Filip planerar att stanna kvar i Hallsberg, och just nu letar vi lägenhet tillsammans. Jag har fått sommarjobb och det betyder att jag inte kommer att flytta hem över sommaren heller, och till hösten har jag inte bestämt vad som händer. Antingen pluggar jag till grundlärare årskurs 1-3 eller så jobbar jag ett år innan jag börjar plugga. 
 
Så det är så det ser ut. Såklart kommer det att bli en förändring, men som jag ser fram emot. Även om det är tråkigt att lämna olgylivet och allt vad det innebär, så ska det bli spännande och roligt att flytta hemifrån på riktigt och skapa sitt eget. 
 
Nu väntar en månad där jag ska ta vara det sista av gymnasiet, ta vara av det sista av olgy och bara njuta av den miljön innan det är dax att lämna över till nya ettor. Sen väntar min framtid som jag är väldigt nyfiken på! 
 
 


Tjeckien 2016

Jag är medveten om att uppdateringen här inte är vad den borde vara. Livet har väll kommit i mellan antar jag, och det har lett till att bloggen kommit i andra, tredje eller till och med fjärde hand. Nu börjar allt lugna ner sig och stressen över att hinna med allt och klara av det sista under studenten börjar lägga sig, även om det är några moment kvar. Om ni läser mellan raderna så kan ni förstå att jag är en stor gnutta skoltrött just nu. Det är bara att kämpa på och göra sitt bästa, det kommer att vara så värt allt slit när studentveckan väl kommer. Idag avslutade vi allt som heter gymnasiearbete och det är såå skönt. Nu i helgen väntar tävlingar i Göteborg som kommer bli otroligt tuffa, men troligtvis också väldigt roliga. 
 
Här kommer bilder från Tjeckien som jag lovat. Bildregnet är långt så njut av glädjen som jag tycker lyser igenom bilderna rakt ut ur skärmen. Det var, förutom vår lilla förkylningsepedemi, en riktig toppenvecka!