Back to normal

Skolan har dragit igång igen och jag är tillbaka på olgy. Vi har börjat lära känna de nya ettorna och även vår utbytesstudent Barbara från Tjeckien som ska vara hos oss det här läsåret. Stämningen känns bra och jag tror på det här året, det ska bli spännande att se vad som kommer att erbjudas! 
 
Vi har hunnit med ett "lära känna" läger i Uppsala med träning inför SM och ni väntar en helg i Hallsberg med pizzamys senare ikväll. Olgylivet är tillbaka och jag gillar det! 
 
Foto: Filip Jacobsson 
 
Melkers minne

Tidigare ikväll sprang jag och Sophie stafetten Melkers minne. Det var riktigt skoj och hög fart i skogen. Man springer två sträckor var och jag sprang andra och sista sträckan. Det var lättlöpt, fin terräng och rolig orientering. Mina sträckor avslutades med en spurtstrid, en av de få jag haft i mitt liv. Jag vann spurten och vi tog hem en tredjeplats med en chokladkaka som pris. Men det viktiga var inte placeringen utan att vi kämpade väl. Vi båda gjorde vårat bästa och var ett toppenbra team! 

Parken zoo

I helgen besöktes parken zoo tillsammans med kusinerna. Vi träffade på lite djur, klappade sura alpackor, matade getter och skrattade åt surikaterna. Försökte mig på en selfie med en get, men den dissade mig för lite hö.