Painting

För ett tag sedan köpte jag mig en målarbok. Förklaringen till den är mindfullness och kreativitet, man ska helt enkelt slappna av när man målar, och samtidigt låta fantasin flöda. När jag fyllde år fick jag vykort av tjejerna som ska målas och sedan skickas till någon fin vän eller så.

Jag har ägnat en hel del tid av det här lovet till att måla i mina böcker, och igår när vi var hela familjen på stan så tog jag en runda på panduro. Där köpte jag akrylfärger och små kanvastavlor, och idag har kreativiteten flödat även med målarfärg. Så ja, jag har just nu snöat in mig på att måla och skapa, och jag vill sitta med en penna eller pensel i handen mest hela tiden. Men så behöver man ju göra annat också, så det gör jag såklart.  Men när jag har lite tid över, så kan ni hitta mig med mina målarböcker eller tavlor. Catch the sun

Ni vet att jag klassar mig själv som vintermänniska, att snön gör mig glad och att jag tycker att det är otroligt fint när marken och träden färgas vita. Jag tror dock att jag känner samma känslor när våren kommer, solen skiner och det droppar från taken. Dock hatar jag regninga, slaskiga och gråa dagar som våren kan föra med sig. 
 
Den här veckan har solen visat sig ordentligt, det har droppat från hustaken och det har riktigt luktat vår ute. Så jag tog tillfället i akt och fångade solljuset på några bilder. När jag var ute hörde jag fåglarna kvittra, solen värmde om så bara lite grann och jag kunde nästan känna lukten av grillat. Jag hörde även barn som lekte och andra som pratade som i ett sorl, och sommarkänslorna inföll verkligen. Det fick mig att längta till sommaren, alla orienteringstävlingar, att åka iväg på tävlingar i flera dagar, sol och fina långa ljusa sommarkvällar!
 
 
 
 
 
 
 
 


New In

Vi tog en tur till köpcentrumet, som finns här, häromdagen. Jag hade lite presentkort och var i stort behov av nya tunna tuschpennor. Så det köptes, och så lite isostar samt bars som det var rea på inne på xxl. Förutom det så hittade jag även örhängen och en tröja i rätt storlek, som jag sett förut men aldrig hittat en storlek som suttit bra. Nu fanns den, med mina fina ugglor på, så tröjan fick följa med hem. Tog sen en tur på Intersport där bara skulle titta lite, men det var rea, och att göra kap är ju alltid skoj. Så ett par shorts och en tröja fick följa med hem också. 


Sånna här shoppingrundor tycker jag om. När man får med sig saker man verkligen behöver, och så något man tittat på länge, då är jag nöjd.