SneakPeak

 
 
 
 
 
Lite sneakypeaky från mitt rum i Hallsberg för er som inte vet hur det ser ut. Tycker själv att jag har det rätt mysigt och är nöjd med årets inredning, som också är den sista på elevhemmet på fårat fina holgy. Som jag kommer sakna det efter studenten! (Lång tid kvar, ingen idé egentligen att tänka på nu)
 


Att ha det bra

Idag och i morgon har jag studiedag och passade därför på att åka upp till mormor och morfar, eftersom det klaffade så bra när de också var lediga! Jag har bara tagit det lugnt, låtit mig själv bli ompysslad, gosat med katten och även busat med mina kusiner i rätt många timmar. De här dagarna har jag verkligen njutit av, och i morgon är det dax att åka tillbaka till Hallsberg. Jag kommer att komma tillbaka dit med lite extra energi i bagaget och glädjen av Emma och Lukas skratt bubblande i mig några dagar framöver. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Skogens guld

Jag och mormor tog oss en tur till skogen i morse, traskade runt, letade efter svamp och njöt av tystnaden. Vädret var perfekt och solens strålar letade sig in mellan träden. Det bev inte heller sämre av att vi kunde fylla en hel påse med skogens guld. Mysmorgon!