2014

Tvåtusenfjorton har varit kantat av toppar och dalar. Det har varit kämpiga dagar och ibland en känsla av att vilja ligga kvar i sängen och aldrig kliva upp, men framförallt har det funnits dagar då solen har lyst, även om regnet smattrat mot fönstret. Det är dessa dagar som jag tar med mig in till 2015 och ser tillbaka på, även om det ibland är svårt att lyfta det som var bra. Jag började året med att lära mig åka längdskidor, byta klubb och vinterträna. Livet rullade på även om jag var förkyld titt som tätt och aldrig fick vara frisk speciellt länge. 

Vi reste på träningsläger till Turkiet och njöt av solen och fin terräng innan vi kom hem och började tävlingssäsongen. Årets tävlingar har jag lagt åt sidan, det var inte mitt år helt enkelt och det finns inte så många lopp som jag är nöjd med. Jag tar med mig de lärdomar som jag ändå fick och hoppas på ett bättre nästa tävlingsår. 

Sommaren kom och gick lika fort. Jag jobbade tre veckor med 16 småbarn som gav massor av glädje, bra erfarenhet och även en förkylning. Sommaren avslutades med O-ringen och sedan några fina dagar hos Filip. 

Hösten kom och skolan började, ett litet läger i Uppsala och allt rullade på. Som vanligt är det mycket på natur, och så har det varit nu också. De sista tävlingarna och stafetterna avklarades och höstlovet spenderades i Jämtland i fin natur. 

Årets sista månad, december, har som vanligt varit en fin månad, med mycket ljus och mys. Även om slutet bestod av en lite större dipp och livet inte ville vara på min sida, så sammanfattar jag 2014 som ett bra år. Nu välkomnar jag 2015. 


Gott nytt år! Mellandagsrea

Folk överallt, armbågar i sidan, upptagna provrum och timmar lång kö till kassorna, det är vad mellandagsrean handlar om. Allt för att hitta det som man själv vill ha till billigast pris. 

Jag tog med mig en kär vän och trängdes tillsammans med resten av Gästrikland på köpis. Vi gick runt, tog det lugnt och försökte samsas om kläderna med alla andra. Jag kom hem med det jag skulle och lite till. Även om allt inte var på rea, så jag blev nöjd. Sedan avslutade vi dagen med standardmaten på ikea. 

Christmas 2014

Årets julafton spenderades hos farmor och farfar. Vi alla samlades där för att ha en mysig kväll tillsammans. Vi såg Kalle Anka, Tomten kom, maten åts och paketen öppnades. Precis som det ska vara. Skillnaden i år var att jag aldrig fick träffa tomten, inte heller tomtemor som kom på besök. Jag var nämligen och "hälsade på en kompis". 

På juldagen tog vi oss vidare till mormor och morfar och fortsatte vårt firande tillsammans med kusinerna. Vi åt ännu mer mat, öppnade fler paket och tände ljuslyktor. 

Dock hamnade telefonen i jackan under dagarna och bilderna blev få. 

Hoppas ni hade en bra jul!