Så, vad händer nu?

Som jag redan nämnt så kommer den här bloggen att finnas kvar som minne. Min tid på Holgy kommer att finnas kvar här. Den startades för att jag skulle dokumentera tiden på orienteringsgymnasiet och just den tiden ska få ha all uppmärksamhet här inne. Bloggen kommer finnas kvar, men inte uppdateras. 
 
Jag har haft tre roliga, givande och helt enkelt underbara år i Hallsberg. Nu var det vår tur att lämna plats till nya, nervösa och förväntansfulla ettor, vilket känns väldigt konstigt, men också så rätt. Jag och Filip har precis flyttat in i vår egen lägenhet i Hallsberg. Vi har så gott som kommit i ordning och jag är så redo att se vad framtiden har att erbjuda.Det vill jag dela med er som fortfarande vill fortsätta att följa mig. Följer ni länken nedan så kommer ni till en ny blogg, där jag kommer att skriva om vad som händer nu, och hur mitt liv kommer att se ut inom den närmsta framtiden. 
 
Så jag säger tack till den här bloggen, tack till allra bästa Holgy, tack till alla som gjort de senaste tre åren till de bästa i mitt liv, och tack till tränarna och framförallt Marlena som orkat med mina toppar och dalar under de här tre åren. Tack till 97:orna och tack för att jag fick börja på Holgy med just er, för ni är fantastiska och det skulle aldrig ha varit detsamma utan er! Tack till alla som på något sätt varit en del av Holgy-tiden! Tack till mig själv, för att jag vågade ta steget och flytta till Hallsberg! 
 
Nu står framtiden och knackar på dörren, och det kan ni följa här: http://nouw.com/johannahenriksson 


Kommentarer
Pettan

Bästa Johanna, lycka till med allt! Du äger❤️

äggets fanclub

Kommer sakna dig supermycket, tur att det inte är allt för långt ! Ha det bäst ❤


Kom ihåg


Trackback