SM

Jag befinner mig på medel-SM i Göteborg för tillfället. Hittills funkar det inte så bra för mig, jag har lyckats bli sjuk igen, även fast jag sovit som jag ska och inte börjat träna för tidigt sedan förra förkylningen, jag har dock varken ont i halsen eller feber vilket är skönt. Det är nästan en vecka sedan jag blev sjuk nu så det är i slutet och jag känner att det blir bättre och bättre. 
Jag sprang dock igår och gjorde ett katastroflopp, det gick inte alls, ingen kontroll var där jag var och allt såg likadant ut. Därför skulle jag ha sprungit D-final idag, men eftersom jag inte är friskast i stan så valde jag att hoppa över dagen och istället vara taggad inför stafetten i morgon. Jag tror det kommer bli riktigt roligt faktiskt! 
Idag då, eftersom jag inte sprang så tog jag sovmorgon, sedan följde jag med ut till tävlingen och där träffade jag på de från olgy. Vi satt och kollade och hejdade vid sista kontrollen på alla som sprang i mål. Blev rätt avundsjuk där ett tag eftersom det verkligen såg riktigt härligt, men jobbigt ut att springa, jag hade verkligen velat springa dagens bana men samtidigt var det rätt bra att vila känner jag. 
Sedan blev det rätt kallt och de andra åkte hem eller dit där de bor under helgen. Jag letade då på min klubb och vi inväntade prisutdelningen eftersom vi hade en kille som skulle upp på scenen och hämta pris innan vi fick åka till vandrarhemmet igen.
Nu väntar mat och det eviga pluggandet, har en bok som ska vara utlöst på tisdag, biologiprov och så matte som vanligt. 

Pusss 


Utsikten från vår hejarplats, sista kontrollen sitter vid den blå gubben som syns i buskarna.