Allt och lite till

Tänkte ta och berätta lite om den senaste veckan som innehållit fint väder, sprintträning, mattenationella, lektionsfri fredag och firande av farmor och farfar som varit gifta i hela 45 år! 

I onsdags hade vi sprintträning med kval och final, var väldigt seg så hoppade över finalen. Istället tog jag och Elin fina kort på alla duktiga som sprang finalen. Dagen avslutades med finmiddag ala Agnes, sallad, baguetter och frukt! 

På torsdag morgon klev vi upp och tog oss till aulan för att skriva mattenationella. Det är nu äntligen över, och det är endast tre viktiga saker kvar innan vi får gå på sommarlov. Sista fredagen för läsåret är gjord och blev en lektionsfri dag, så jag och Emma tog ett riktigt tidigt tåg hem. Väl hemma väntades besök av mammas gamla chef på eftermiddagen. Kvällen fortsatte med en promenad ner på stan där det i helgen är pridefestival. Vi åt lite sockervadd och hade en lugn kväll. 

Så till idag, vi lurades med farmor och farfar och sa att vi inte skulle komma upp. Jag var enligt oss och tävlade. Så förvåningen när vi körde in på uppfarten var så kul att se. Dagen flöt på och sedan kom resten av släkten. Vi grillade, badade och hade det mysigt. Det var roligt att ses igen efter så lång tid. 

Pictures från veckan: 


Ha en fin fortsättning på helgen!