2015 - September

September bjöd på en del spännande saker. Mest spännande var väll kanske översvämningen som drabbade HAllsberg och som blev nyhet över hela Sverige. För vår del innebar det bara em dags inställd skola och en tur med "båten" i vattnet. För de som drabbades värst blev hus förstörda, vilket inte alls var roligt!
 
I september fyllde Emma 18 och det firades med ballonger, tårta och paket! Vi överraskade henne när hon anlände till Hallsberg genom att stå berädda på hennes rum med stämorna till ja må du leva i högsta hugg! Senare i september så åkte jag hem till Mormor och Morfar där jag även fick träffa mina kusiner litegrann, det var mysigt och jag laddade batterierna med ny energi!
 
Vi tävlade också lite, en del av SM-tävlingarna avgjordes i Uppland och vi bodde mysigt på en lägergård! För min del bjöd SM på endast ett bra lopp som jag tagit med mig i det bra bagaget. De andra loppet bestod av för mycket fokus på fel saker och då blev det som det blev.
 
En kväll tog jag och några av killarna oss till Ritz där John de Sohn uppträdde. Det var häftigt att se honom live och jag lär erkänna att jag blev lite starstruck! Under september var jag lättad över att vara tillbaka i Hallsberg och njöt av att vardagen var igång igen!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kom ihåg


Trackback