Sommar?

Är sommaren här nu? Jag ställer mig frågan och det gör söker många andra också. Hoppas kan man alltid göra, men det verkar som att värmen är här för att stanna, iaf ett tag framöver. Det är 25 dagar kvar till sommarlovet, av allt vi redan gått känns det som en bråkdel, men samtidigt känns det så långt kvar. Frågan är också om jag vill sluta ettan, det har varit ett så fantastiskt år. Fast det ska bli skönt att början tvåan också, och att inte längre vara minst. Men först väntar lite skola till, så än får jag inte slapp av. Och sedan ett långt sommarlov, då ska jag bara njuta. 

Sedan sist har vi hunnit med massor, testat nya maträtter, tränat en hel del, njutit av solen och haft idrottsdag då vi testade på golf. Om jag var bra? Nepp, jag var sämst. Men det var faktiskt roligt även om jag inte är så taggad på att spela golf igen.

Förutom det så har jag tävlat en sväng, igår var det. Jag lyckades hålla ihop orienteringen, sprang inte speciellt fort men gick rätt, det resulterade i en andra plats och jag är nöjd. Men det bästa är att jag inte gjorde ett helt perfekt lopp och att det någonstans därinne finns mer att ta av. 

Det sista fotot är taget av Agnes! 
Kommentarer
mormor

Bra kämpat. 25 dar till sommarlovet går i raketfart. Kram älskar dig. Mormor


Kom ihåg


Trackback