USM

Tåget har gått och jag är väldigt taggad! USM är en speciell känsla och nu ska jag verkligen njuta den här helgen, inte tänka för mycket utan bara ha det så bra jag bara kan! 
Jag ska möta upp mitt distrikt, som jag inte träffat på superlänge eftersom jag inte bor där längre, på tåget som de sitter på och sen börjar den riktiga resan! Min resa började dock redan i morse när Elin väckte mig, jag klev upp då som tur var och började packa, städa min veckostädning, diska, äta frukost och så göra mig själv klar. Sedan kollade jag en timme fel på klockan och trodde att jag bara hade 45 minuter på mig, blev bamsestressad eftersom jag fortfarande gick i pyjamas och innan jag kom på min felkollning hade jag hunnit städa toaletten. Så när jag var klar hade jag jättemycket tid på mig vilket var skönt eftersom jag då kunde kolla igenom allt lugnt en gång till. 
Jag har dock väldigt mycket saker med mig och folk kollar ganska konstigt när man går förbi, men det struntar jag i, jag behöver allt denna gång har jag bestämt mig för. 
 
Det lite konstiga är att inte åka med olgysarna som jag bott med i över en månad och haft så bamsekul med, så nu känns det lite underligt att sitta själv på tåget och sedan inte bo med dem. Men det ska samtidigt bli väldigt kul att få vara på USM sista gången med distriktet och få träffa alla för första gången på länge. 
 
Gaaaah, detta ska verkligen bli jättekul, träffa alla saknade folk och även skapa minnen med alla vänner och bara ha det bamsenajs!! 
 
Nu ska jag plugga matte, skänk mig gärna en hjälpande tanke så kanske det blir lite roligare.
puss!


Kommentarer
mormor

Försöker peppa dig i tävlingen hoppas att du känner det.
Vad har ni för mat. Det ser jättegott ut. Kram


Kom ihåg


Trackback